L’Associació cultural Grup d’Art 4 de Balaguer, que aquest any ha complert els 25 anys de la seva  fundació , i com a entitat associada a Joventuts Musicals de Catalunya  i juntament amb la Paeria de Balaguer us proposa una  òpera còmica en dos actes del compositor Franz Joseph Haydn : “ La Canterina “(1766) escrita per Domenico Macchia i  amb el llibret adaptat al català per Marcel Pascual.

La companyia de Teatre de les Comèdies interpretarà aquesta òpera al Teatre Municipal de Balaguer el diumenge 10 de gener de 2021 a les 6 de la tarda.

Pensada com una crítica a les interioritats de l’òpera del s. XVIII, La Canterina és una caricatura de la vanitat i l’ambició dels protagonistes de l’espectacle operístic .

Les entrades, al preu de 10 euros, es podran adquirir al Museu de la Noguera a partir del 21 de desembre de 2020 , al Teatre Municipal de Balaguer, una hora abans del començament de l’espectacle  i també al web : entradesteatre.balaguer.cat.

Es tindran en compte  totes les normes que es deriven de la prevenció de la pandèmia: aforament limitat (al 50 %) , ús de mascaretes,  gel hidroalcohòlic i distància reglamentària.

 

Espectacle en català, recomanat per a un públic a partir de 12 anys.