– ANTONI CAMARASA BENSENY

L’Associació Cultural Grup d’Art4 de Balaguer, celebra aquest 2020 el seu 25è aniversari, i  per celebra-ho han preparat unes activitats .

 

Del 5 al 21 de novembre  de 2020, coincidint amb la Festa Major de  Balaguer , a la sala de la Paeria de Balaguer, una exposició de l’artista Antoni Camarasa Benseny

Desprès de quaranta anys, Antoni Camarasa torna a exposar la seva obra a Balaguer. L’obra de l’artista nascut a Santa Linya, es caracteritza per plasmar escenes de la vida quotidiana, on hi cobren vida tota mena de personatges i animals, els quals ens acosten al seu univers proporcionant-nos diverses reflexions on els jocs de paraules, les metàfores i la ironia hi juguen un paper destacat.

El caire primitivista i rural de la seva obra, fortament influenciada pels seus orígens, dona com a resultat escenes on afloren grans dosis d’imaginació, carregades d’humor i tendresa.

Els paisatges i les figures creats per Camarasa, combinen tot tipus de materials com ara ferro, suro, teles, fustes o cartrons, la majoria d’ells reciclats, on de cop unes antigues tenasses es converteixen en un ocell.

Si voleu conèixer de més a prop la seva obra, a partir del 5 de novembre I FINS EL DIA 21 DE NOVEMBRE DE 2020,

us animem a atansar-vos a la sala de la Paeria de Balaguer per descobrir aquest artista noguerenc.

L’horari de la sala serà de 11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda.

Us hi esperem!