L’Associació Cultural Grup d’Art4 retrà el proper diumenge, 1 de desembre, un homenatge a la soprano Victòria dels Àngels (1923-2005), amb la projecció del documental ‘Brava Victòria’, de la periodista Maria Gorgues, i la presentació del llibre ‘La carrera de Victòria dels Àngels’, de Manuel Capdevila. L’acte tindrà lloc a partir de les 7 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.
A continuació, el musicòleg Miquel Peralta oferirà la conferència ‘Victòria dels Àngels, el diàleg amb les muses’. L’acte comptarà amb la presència d’Helena Mora, presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, entitat que es dedica a donar conèixer el llegat de l’artista.
D’Art4 ha volgut fer aquest homenatge a la soprano catalana per ser una de les màximes llegendes de la lírica del segle XX, un gènere musical que d’ART4 promociona des de fa anys amb l’organització del concurs internacional ‘Germans Pla. Ciutat de Balaguer’, que se celebra els propers 7 i 8 de desembre al Teatre Municipal de Balaguer.