TEATRE MUNICIPAL DE BALAGUER
ACROBÀCIES SONORES AMB BERTA PUIGDEMASA (ARPISTA) I DIEGOLOW (MALABARISTA)
Degut als moments que estem vivint l’Associació Cultural Grup d’Art 4 de Balaguer, que enguany compleix 25 anys, s’ha vist en la necessitat de suspendre el 10è Concurs Internacional de Cant Líric “Germans Pla,Ciutat de Balaguer” i posposar-lo pel proper any.
Davant d’aquesta situació la nostra associació no tanca les portes al món de la cultura i  juntament amb la Diputació de Lleida, Joventuts Musicals de Catalunya i Paeria de la ciutat us hem preparant una sèrie d’actes que durem a terme fins a finalitzar l’any.
El primer serà el diumenge 11 d’octubre al Teatre municipal de Balaguer a les 6 de la tarda, on, amb les mesures de seguretat pertinents i cabuda reduïda per complir amb la normativa de distància social permesa, podreu gaudir de l’espectacle “Acrobàcies Sonores” realitzat per l’arpista Berta Puigdemasa i el malabarista Diegolow.
“Acrobàcies sonores” del Cicle entre Arpes no us deixarà indiferents ja que barreja la fusió de dos mons màgics com són el circ i el de l’arpa. Un espectacle creat per la complicitat de mans i 20 dits que es mouen hipnòticament transformant l’atmosfera i fent viatjar l’espectador on la seva imaginació el vulgui portar… esferes de vidre ballant dolces melodies i  diàbolos rodant i saltant al voltant de ritmes i acords…
Espectacle adreçat a tots els públics.